OMRON Magyarország

Az életminőség javítása és a társadalmi fejlődés elősegítése

Úttörő szerep a jövőbe mutató eredeti megoldások létrehozásában. Lelkesen és bátran nézzünk szembe az új kihívásokkal. Cselekedjünk egységben, adjunk teret mindenkinek a képességei kibontakoztatására.

eu doorway page healtcare 1 prod

Egészségügy

Az OMRON Healthcare élen jár a terápiás gyógyászati eszközök és az egészségügyi állapotfigyelés területén: vérnyomás-monitorok, hőmérsékletmérő eszközök, pácienslélegeztető készülékek, elektromos lázmérők és testzsírellenőrző készülékek. Célunk az, hogy teljes körű egészségügyi igazgatási szolgáltatásokat nyújtsunk, melyek központjában a megelőzés, és olyan általános egészségügyi problémák javítása áll, mint az érelmeszesedés,a cukorbetegség és az elhízás.
LÁTOGASSON EL A WEBOLDALRA
eu doorway page industrial 3 sol

Ipari automatizálás

Az Industrial Automation a legfejlettebb technológiájú ipari automatizálási termékek piacvezető gyártója és a gyakorlati alkalmazások szállítója. Az OMRON Industrial Automation egyedülálló automatizálási termékeket és egyéni igények szerint kialakított szakszerű megoldásokat kínál minden iparágban. A termékportfólióban a következők szerepelnek: gyári automatizálás, érzékelők és biztonság, mechatronika és hajtások, ipari alkatrészek és képfeldolgozó rendszerek.
LÁTOGASSON EL A WEBOLDALRA
pcb aoi

Inspection Systems

Napjaink versenyképes és költségközpontú gyártási környezetében az automatizálás által biztosított minőség és sebesség a siker kulcsa. OMRON Inspection Systems segít az alacsonyabb árakkal szemben támasztott egyre növekvő igények kielégítésében úgy, hogy a minőség nem romlik.
LÁTOGASSON EL A WEBOLDALRA
eu doorway page ec 1 prod

Elektronikus alkatrészek

Az OMRON Electronic Components rendelkezik lényegében bármilyen elektronikus alkalmazáshoz szükséges alkatrész felépítéséhez szükséges tudással és technológiával. A vezető és korszakalkotó termékkialakításnak és a minőségi termékek nagy választékának köszönhetően személyre szabható reléket, kapcsolókat, csatlakozókat és érzékelőket biztosít ügyfeleinek Európa-szerte.
LÁTOGASSON EL A WEBOLDALRA